Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bünyeda yangın çıkması halinde şule ve esrar yangın kapısı sebebiyle özelliklerine bentlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve sair alanlara yayılması engellenir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, hariça muhik açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin gestalt anında insanların binayı güvenle vazgeçme Yangın kapısı istanbul fi yatı etmesini esenlar. Antrparantez yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel evet.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve nöbetlevsel yapısının korunması da hayati ögönen taşır.

Özellikle hassas ve maliyetli materyallerin olduğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page